Arka Sokaklar’ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Her Cuma akşamı izleyiciyle buluşan diziye, Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın ardından yeni bir isim daha katıldı: Ferit Aktuğ. Aktuğ, diziye Tevfik Moralı karakteriyle dahil oluyor ve izleyiciler şimdiden “Arka Sokaklar’da Tevfik Moralı kimdir?” sorusuna yanıt arıyor.

Yeni bölümlerle birlikte izleyici karşısına çıkacak olan Aktuğ’un canlandıracağı karakter, şimdiden merak konusu oldu.

17 Kasım 1978 Ankara doğumlu olan Ferit Aktuğ, liseyi Ceyhan Halil Çiftçi Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

2001 yılında Akademi İstanbul Sanat’ta kamera önü oyunculuğu eğitimi aldı. İlk rolünü 2002 yılında “Koçum Benim” adlı dizide aldı ve 2003’te “Mustafa Hakkında Herşey” filmiyle sinemaya adım attı.

“Kampüsistan”, “Haziran Gecesi” ve “Kavak Yelleri” gibi popüler dizilerde rol aldı. Reklamlarda da boy gösteren Aktuğ, son olarak “Aramızda Kalsın”, “Kördüğüm”, “Ufak Tefek Cinayetler” gibi dizilerde ve “Eltilerin Savaşı” filminde izleyici karşısına çıktı.

Arka Sokaklar’ın 674. bölümüyle ekranlara dönen Aktuğ, Tevfik Moralı karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Daha önceki rollerinden farklı bir karakterle seyirciyle buluşacak olan Aktuğ’un canlandıracağı karakterin hikayesi ve amacı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir